SAUNATILOJEN VARAUSEHDOT

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin Pisparannan saunatilojen varausehtoihin. Jos sinulla on kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 0400 425 442 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@pispa.fi.

1. Varaus

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen.

Tilan varaajan eli vastuuhenkilön tulee olla vähintään 24-vuotias, ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. Peruutus

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Varauksen voi kuitenkin perua veloituksetta kolme (3) viikkoa ennen varauksen alkamista. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen tuota myöhemmin, tilan omistajalla ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

3. Avain

Avaimen noudosta tulee sopia saunatilan edustajan kanssa. Arkivarauksissa avain tulee noutaa klo 14.30 mennessä. Lauantaivarausten avain tulee noutaa perjantaina viimeistään klo 14.30. Lauantaisin ei ole henkilökuntaa paikalla.

Mikäli lauantaivarauksen avainta ei ole noudettu perjantaina, vuokralainen on velvollinen korvaamaan hänelle erikseen toimitetun avaimen tai oven aukaisun huoltoyhtiö ISS:n kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Asiakkaan tulee jättää avain saunalle vuokra-ajan päättyessä.

4. Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee jättää inhimilliseen kuntoon, eli roskat laitetaan roskiin ja tölkit ym. yhteen paikkaan. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan. Esimerkiksi oksennusten siivoaminen laskutetaan aina vuokraajalta erikseen.

5. Järjestys

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, mikä on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta sekä valojen ja kiukaan sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä.

Vastuuhenkilö/varaaja on velvollinen keskeyttämään tilaisuuden, mikäli vuokraehtoja ei noudateta.

6. Uima-allas

Uima-altaan käytössä tulee noudattaa varovaisuutta ja erityistä tarkkuutta. Humalassa uinti on kiellettyä. Allas on virkistäytymisallas eikä sen lämpötila vastaa uimahallien altaissa olevaa lämpötilaa. Altaaseen on mentävä aina suihkun kautta.

7. Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostilla osoitteeseen myynti@pispa.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

8. Laskutus

Varaukset laskutetaan aina ennakkoon, ja lasku tulee olla maksettuna ennen varauksen alkamista. Avain luovutetaan kuittia vastaan.

9. Löytötavarat

Tiloihin mahdollisesti unohtuneita tavaroita voi tiedustella seuraavana arkipäivänä sähköpostilla osoitteesta myynti@pispa.fi. Löytötavaroita säilytetään kaksi viikkoa.

10. Muut ehdot

Lasitavaroiden tuonti saunatiloihin ja kynttilöiden polttaminen tiloissa on kielletty.


« PALAA TAKAISIN