KOKOUSTILOJEN VARAUSEHDOT

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin Pisparannan kokoustilojen varausehtoihin. Jos sinulla on kysyttävää, soita rohkeasti numeroon 0400 425 442 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@pispa.fi.

1. Varaus

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa, ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. Peruutus

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakas voi perua varauksensa veloituksetta 3 viikkoa ennen varausajankohtaa. Myöhemmin tulevat peruutukset veloitetaan kokonaisuudessaan.

3. Avain

Avain tulee hakea kiinteistössä toimivan ravintolan kassalta ennen varauksen alkua, ellei toisin ole sovittu.

Asiakkaan tulee jättää avain kokoustilan pöydälle vuokra-ajan päättyessä.

4. Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

5. Järjestys

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, mikä on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta sekä valojen ja laitteiden sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä.

6. Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@pispa.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta ja yllättävästä esteestä aiheutuneita vahinkoja. Näitä ovat esimerkiksi kiinteistön ilmastointiin tai koneisiin yllättäen ilmenevät viat.

7. Laskutus

Varaukset laskutetaan varaajan antamien tietojen mukaisesti.

8. Unohtuneet tavarat

Tiloihin unohtuneita tavaroita voi tiedustella seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteesta myynti@pispa.fi.


« PALAA TAKAISIN KOKOUSTILAT-SIVULLE